css3menu.com

 KAMPIOENSCHAPSCLUBMATCH OP ZONDAG 27 OKTOBER 2024!
LET OP, EEN NIEUWE LOCATIE: Stal de Veluw, Veluwstraat 13, 6644 AD Ewijk!
Voor het organiseren van onze KCM in 2024 moesten wij helaas op zoek naar een nieuwe locatie!
Die hebben wij gelukkig kunnen vinden in Ewijk, dit keer in een Manege waar in elk geval de vloer beter geschikt zal zijn voor ons grote ras.
Het zal voor ons allemaal wennen zijn na zoveel jaren op dezelfde plek te zijn geweest, echter in Ewijk is echt voldoende ruimte. Daarbij komt dat we alle medewerking krijgen van de eigenaar, dit moet helemaal goed gaan komen.
Na zoveel “nieuwe gezichten” tijdens de 3-Landenwedstrijd in Nijmegen zouden wij nu tegen u willen zeggen: schrijf gewoon in en laat u verrassen, de KCM is ook altijd weer opnieuw een gezellige dag waar men veel “oude” vrienden terugziet en ruimschoots de gelegenheid heeft om nieuwe vrienden te maken.
De mensen die naar de KCM komen zijn allemaal mensen die veel van ons mooie ras houden, het is gewoon een gezellige en sportieve dag.
Een KCM is geen “gewone” show! Het is een show met allemaal mensen die de Sint Bernard in hun hart hebben gesloten. Wat is er nog leuker dan met al die mensen te kunnen babbelen over ons mooie ras!

In 2024 worden alle ingeschreven Sintjes gekeurd door mevrouw Annette Wijnsouw uit Nederland.
Annette was 30 jaar geleden zelf in het bezit van Sint Bernards, zij kent ons ras dus echt!
Elke deelnemende Sint Bernard ontvangt een keurverslag en een leuke attentie. Uiteraard zorgen wij ook weer dat er een mooie prijzentafel staat met o.a. bekers, rozetten en???

Anky, die onze clubwinkel beheert, heeft weer een mooi aantal nieuwe spulletjes ingekocht. Neem dus de portemonnee mee maar ook betalen d.m.v. pinnen is mogelijk!

Wilt u een advertentie in de catalogus (A4-formaat in zwart/wit) plaatsen? Ook dat is mogelijk, voor de kosten hoeft u het niet te laten want een hele pagina kost € 15,00 en een halve € 10,00.
En mocht u hulp nodig hebben bij het maken van die advertentie, ook dat kan, neem gewoon contact op met het secretariaat. Onze bestuursleden helpen u graag!
De keuringen beginnen om 10.00 uur en wij hopen rond de klok van 16.00 uur af te kunnen sluiten. De deuren van de Manege gaan open om 08.30 uur, vanaf dat moment kun u een fijn plekje zoeken in de binnenbak.
Manege Stal de Veluw, heeft een eigen restaurant, dus ook uw natje en droogje hoeft geen probleem te zijn. Dit restaurant is alleen bereikbaar via een trap naar boven!

De inschrijvingen staan open voor alle Sint Bernards met een FCI-stamboom in de leeftijd vanaf 4 maanden. Kijk even goed naar de klassenindeling en neem de stamboom van uw hond erbij als u gaat inschrijven voor deze dag.

U kunt hier online inschrijven.

U KRIJGT BINNEN 2 DAGEN, PER EMAIL, EEN BEVESTIGING VAN UW ONLINE INSCHRIJVING!
MOCHT DIT NIET HET GEVAL ZIJN NEEM DAN DIRECT CONTACT OP MET HET SECRETARIAAT, DIT KAN PER EMAIL OF VIA DE TELEFOON!!!


Zijn er andere vragen? Schroom dan niet het secretariaat (Myriam Nelissen-Franssen) te bellen (043-3643867) of te mailen: quadromacho@planet.nl

DE INSCHRIJVINGEN SLUITEN ONHERROEPELIJK OP 13 OKTOBER 2024 OM 24.00 UUR!

Wij hopen velen van u te mogen begroeten op 27 oktober 2024 in Ewijk!

Het bestuur van de H.S.B.C.
naar top