css3menu.com

 KAMPIOENSCHAPSCLUBMATCH OP ZONDAG 29 OKTOBER 2023 IN BEUSICHEM!
Ook in 2023 opnieuw bij onze oude vertrouwde locatie!
Een mooie hal waar het goed toeven is. In de omgeving is ruimschoots de gelegenheid om lekker met uw hond te lopen c.q. uit te laten.
Schrijf gewoon eens een keer in en laat u verrassen, de KCM is altijd weer opnieuw een hele gezellige dag waar men veel “oude” vrienden terugziet en nieuwe vrienden kan maken.
Allemaal mensen die van ons mooie ras houden en het is, gedurende de KCM, altijd heel sfeervol en plezierig.
Denk nu niet “ik ben een beginneling en interesseer mij niet voor shows”, want een KCM is geen “gewone” show! Het is een gezellige, sfeervolle en sportieve dag met allemaal mensen die de Sint Bernard in hun hart hebben gesloten! En wat is nog leuker dan met al die mensen in gesprek te gaan en te babbelen over ons mooie ras!

Dit jaar worden alle Sintjes gekeurd door de heer John Wauben uit Nederland. John is ook een grote liefhebber van ons mooie ras en heeft en weet uw hond correct en met respect te keuren.
Elke deelnemende hond ontvangt een keurverslag en een leuke attentie!
Uiteraard zorgen wij dat er weer een mooie prijzentafel staat, met bekers, rozetten enz. enz.De clubwinkel, met een aantal nieuwe spulletjes, is aanwezig en er wordt – om de kosten enigszins te dekken – een tombola georganiseerd.
Wilt u een advertentie in de catalogus (A4-formaat in zwart/wit) plaatsen? Ook dat is mogelijk, voor de kosten hoeft u het niet te laten want een hele pagina kost € 15,00 en een halve € 10,00.
En mocht u hulp nodig hebben bij het maken van die advertentie, ook dat kan, neem gewoon contact op met het secretariaat. Onze bestuursleden helpen u graag!
De keuringen beginnen om 10.00 uur en wij hopen rond de klok van 16.00 uur af te kunnen sluiten. De deuren van de hal gaan open om 08.30 uur, vanaf dat moment kun u een fijn plekje zoeken in de hal.
Het Sport & Event Center heeft een eigen restaurant, dus ook uw natje en droogje hoeft geen probleem te zijn.

De inschrijvingen staan open voor alle Sint Bernards met een FCI-stamboom in de leeftijd vanaf 4 maanden. Kijk even goed naar de klassenindeling en neem de stamboom van uw hond erbij als u gaat inschrijven voor deze dag.
Klik hier voor het inschrijfformulier.

Zijn er vragen? Schroom dan niet het secretariaat (Myriam Nelissen-Franssen) te bellen (043-3643867) of te mailen: quadromacho@planet.nl

DE INSCHRIJVINGEN SLUITEN ONHERROEPELIJK OP 15 OKTOBER 2023 OM 24.00 UUR!

Wij hopen velen van u te mogen begroeten op 29 oktober 2023 in Beusichem!

Het bestuur van de H.S.B.C.

naar top